[PG] Pravila za lidere

Go down

[PG] Pravila za lidere

Post by Anonimus on Wed Jun 29, 2016 5:49 pm

Vodje lidera: Anonimus i Gliša


1. Lider je u obavezi da svakog clana testira na RP pravila pre nego sto ga ubaci u organizaciju.

2. Ukoliko clan organizacije krsi pravila duzni ste da ga opomenete, ako on nastavi kikujte ga sa kaznom i obavestite admina/game mastera. U suprotnom ako ne reagujete vi cete takodje snositi krivicu zbog njega.

3. Duzni ste da svoje clanove motivisete da vas slusaju i ispunjavaju zadatke, bilo da je to novcem u vidu plate ili nagrade za neko obavljanje posla, bilo oruzijem i drogom. To je stvar dogovora.

4. U skladu sa prethodnom tackom duzni ste da RP-ujete svoju organizaciju, a to znaci da ako ste banda da pljackate banke, ratujete sa drugom bandom, sklapate saveze itd. Ako ste mafija da vrsite iznude, pokusavate da uspostavite kontrolu nad bandama itd. Ako ste PS da skupljate vozila i trazite novac za oslobadjanje istih...

5. Ukoliko neki clan ima primedbu na vas rad, to ne znaci da treba da ga kikujete sa kaznom, vec da vidite u cemu je problem i da dodjete do resenja, dogovorom. Ako je dogovor nemoguc, izbacite ga, bez kazne. On se moze zaliti na forumu, i blize upoznati admine u situaciju, na osnovu toga admini mogu da kazne lidera ako se ispostavi da je igrac bio u pravu.

6. Ako izbije svadja u organizaciji, duzni ste da smirite vase clanove, ako to nije moguce, obavestite admina ili game mastera da reaguje, takodje odgovorne mozete kikovati sa kaznom.

7. Ako neki igrac trazi da izadje iz organizacije, bez kazne, ako ima adekvatan razlog kikujte ga bez kazne. Ukoliko je u pitanju preletac koji zeli da ide u drugu organizaciju slobodno mu dajte i kaznu. Izbor je vas. Takodje putem IC-a mozete traziti da vas pita za kick i tu zahtevati odredjenu odstetu za prekidanje vazenja ugovora "saradnje" u odgovarajucem novcanom iznosu do 100 000$. Ovo je RP server i takve stvari su legalne, ali zabranjeno je to raditi na /f cetu.

8. Lider je duzan da bude veoma aktivan na serveru, a ako niste u stanju da budete aktivni najavite smanjenu aktivnost ili odsustvo u suprotnom nemate pravo zalbe na skidanje lidera.

9. Za lidera naravno kao i za sve druge vaze RP pravila, ali razlika izmedju obicnih igraca i lidera je to sto su kazne mnogo vece za njega ako on prekrsi pravila jer on treba da bude uzor drugima kako treba igrati.

Kazna za nepostovanje ovih pravila:

1.Prvi put dobijate opomenu.
2.Drugi put dobijate minus i opomenu pred black listu lidera.
3.Za treci put, skida vam se lider i idete na black listu lidera, sto znaci da vise nemate pravo da se konkurisete.


Last edited by Gliša on Mon Sep 26, 2016 2:45 pm; edited 3 times in total (Reason for editing : Update:BY:Giša)
avatar
Anonimus
[PG] Web Dizajner
[PG] Web Dizajner

Postovi : 59
Registrovan : 2016-06-29
Godine : 21
Lokacija : Srbija,Pukovac

View user profile http://pukovacki-gaming.serbianforum.info

Back to top Go down

Re: [PG] Pravila za lidere

Post by Anonimus on Fri Aug 12, 2016 2:08 pm

Update, moje ime i Marije.
avatar
Anonimus
[PG] Web Dizajner
[PG] Web Dizajner

Postovi : 59
Registrovan : 2016-06-29
Godine : 21
Lokacija : Srbija,Pukovac

View user profile http://pukovacki-gaming.serbianforum.info

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum